Ruth Marthea Mosvold Myre
Ruth Marthea startet på Sharrons dansestudio da hun var 12 år. Gikk på ballett, stepp, moderne og jazz til hun var 18 år. Er enda stadig innom å tar noen klasser.  
Utdanning:
Har en bachelor innen musikkteater sammensatt fra Bårdar Akademiet, Drama årstudium på Universitetet i Agder og Musikkteaterhøyskolen. Går nå på master i kunstfag på universitetet i Agder.
Arbeid:
Marthea jobber som aktivitetsleder for 2entertain. Her underholder hun barn og lærer bort gøye danser på danskebåten. I ca. 2 år har hun vært sang- og danselærer på kulturskolen i Songdalen. Marthea har vært danselærer i moderne på Spinn dansestudio og hun har i tillegg hatt tilkallings jobb hos Søgne- og Vennesla Kulturskole. Marthea har du kunne se noe på scenen på Kilden. Hun har spilt nonne i The Sound Of Music, konsertversjonen. Hun har også vært korist i Fargespill. Marthea reiser rundt å synger og spiller for eldre mennesker i regi av Kulturrullatoren. Tidligere var hun ansatt i dyreparken i Sabeltann universet som sjørøver på sjørøverskutene.2020 © Sharrons Dansestudio