Påmelding/Kurstilbud


I hovedmenyen finner du en oversikt over alle våre kurs.

Påmelding for nye elever tas i mot fra og med 15.mai for høstsemestert og fra og med 15.november for vårsemesteret.

Informasjon om påmelding tar kontakt pr. telefon
957 29 247 eller e-post, eller melde på direkte på vår booking siden: https://sha-vs3.icapire.net/

TIMEPLAN - Denne linken vil vise skolens kurs og partier i gjeldene semester. Her kan du sortere på sted, pedagog samt angi årstallet (4 siffer) som eleven er født -for å se hvilke kurs som måtte passe.

Se også kontakt informasjon på påmeldingssiden.  Er du usikker på hvilken kurs passer tar kontakt for veiledning i forhold til kurs og nivå.

Eksisterende elever ved Sharrons Dansestudio vil automatisk få tilbud om plass i påfølgende semester. N.B! Disse elevene må også melde seg på hvert semester.

PÅMELDING/PRISER VÅREN 2024

Prisene er med rabatt fratrukket.

 

ANTALL TIMER PR ELEV

PRIS

Fratrukket rabatt

1

2465,-

-

2

4437,-

-10%

3

6285,-

-15%

4

7888,-

-20%

5

9243,-

-25%

6+

10.353,-

-30%

 

PRISER KORTERE KURS ?" gjelder kun enkelte kurs

 

BRYLLUPS VALS

KR.650,- (PR PAR)

4 UKERS KURS

KR.600,-

11 UKERS KURS

KR.1650,-

DROP IN PR. KLASSE

KR. 200,-

 

VIKTIGE DATOER

VÅREN 2024

SEMESTERSTART: UKE 4

VINTERFERIE: UKE 8

PÅSKEFERIE: UKE 13+14

SOMMERFERIE: FRA 08.06


FORESTILLING  Elev forestilling for rytmisk elevene på advanced klassisk - multisalen i Kilden. General prøve torsdag 2. mai. To forestillinger fredag 3. mai.

 


BETALINGS SIKKERHET

NetAxept og Evalon er våre partnere ved kortbehandling. Hos oss kan du utføre en trygg betaling med 3C-Secure teknologi. Siden der du taster inn passordet ditt har som regel logoen til banken din. Denne kommunikasjonen går mellom deg og banken, på og ikke nettbutikken. Vi kan ikke se passordet eller koden du taster inn.

Alle betalinger skjer med Bank-ID

Websiden der du legger inn ditt kort nr. skal starte med https:// 

Ved kortbetaling vil betalingskortet også bli verifisert med CVV2/CVC2


PERSONVERN

Informasjon om vi som vi mottar i forbindelse med din registrering i vår nettbutikk blir ikke brukt til andre formål enn å holde kontakt med deg.
Ingen av informasjonene som e-post adresser, mobil nr. kortinformasjon el. blir delt eller videresolgt til tredjepart

BETINGELSE

Avmelding

Det er bindende påmelding.
Ved langvarig sykdom (mer enn 4 uker) refunderes deler av semesteravgiften, avregnet fra sykemeldingsdato, mot fremleggelse av sykemelding fra lege.

Ved utestående kursavgift må vi i verste fall utelukke eleven fra dansetrening hos oss.

Avlysning av timer

Det kan forekomme avlysning av timer på grunn av sykdom eller andre årsaker. Dette kompenseres ikke med redusert semesteravgift.
Disse timene blir vanligvis tatt igjen ved en senere anledning. Det informeres om avlysninger og ekstratimer via e-post og/eller SMS til elevens "foresatte".

"Nedlegging" av timer

Sharrons Dansestudio forbeholder seg retten til å "legge" ned timer der det er 10 eller færre betalende påmeldte elever, i løpet av de 4 første ukene av kurset. Semester avgiften for det aktuelle kurset vil da bli refundert til de aktuelle elevene som har betalt.

Verdisaker

Verdisaker oppbevares på eget ansvar. Vil dere låse inn tøy og verdisaker er det mulig å låne skap mot et depositum på kr. 100,- Tar kontakt med Sharron ved semester start for å ordne dette. Ta ellers med verdisaker, klær, sko og ting du ellers er redd for inn i dansesalene. Alle verdisaker oppbevares på eget ansvar.

Bilder/Video

Vi forbeholder oss retten til å bruke bilder og videopptak fra undervisning og forestillinger arrangert av Sharrons Dansestudio. Disse kan for eksempel brukes til egen reklame, annonser og på vår hjemmeside.

Force Majeure

Hvis Sharrons Dansestudio er forhindret i sitt arbeid pga omstendigheter vi ikke råder over, som brann, krig og naturkatastrofer, er Sharrons Dansestudio fritatt for all ansvar

Covid - 19

Vi følge retningslinje for Covid- 19. Alle vil for tilsendt våre regler for smittevern på epost etter påmeding. Blir det slik at vi bli pålagt å stenge pga smitte økning i samfunn vil vi flytte undervisning over til digitalt platform (zoom). 2020 © Sharrons Dansestudio