KURSTILBUD


Vi har et bredt tilbud av kurs for alle alder. Under kan dere lese litt om hva de forskjellige kurs innebære.

KLASSISK BALLETT - se eget info.

BALLETT MED BABY
Er du i barselpermisjon er dette tllbud noe for deg. Ballett er en utrolig bra trenings form for å styrke hele kroppen. Baby er med i bæresele under trening. Fokus er på trening for mor mens vi også tilrettelegger for gleden av å danse sammen med babyen.

FORELDRE OG BARN
Dette er partiet for dere foreldre som enda syns det er for tidlig å sende barnet deres alene på aktiviteter. Og dette er partiet for dere barn som enda ikke føler for å slippe hånden til mor og/eller far. Klassen varer i 30 minutter, og det vil bli lagt vekt på bevegelse der barnet skal bli kjent med kroppen sin. For en 2-3 åring er lek viktig. Barn lærer gjennom lek, og derfor skal vi leke. Dette skal være moro, og kanskje et pust i hverdagen der mor eller far kan få tid til å gi 2-3-åringen alt fokus.

DANS FOR 3 OG 4 ÅRING
Dans for 3 og 4  åringer skal være forberedende til våre øvrige kurs enten det er klassisk ballett eller en av de rytmiske dansestilene. Barna vil være med inn i timen uten foreldre. Det vil være fokus på musikalitet, samarbeid og utforskning av hvordan vi bruker kroppen når vi danse, sammen med lek og danse bamsen!

ACRO
Dette kurs passer for barn og ungdom fra 5 år og oppover. Elevene lære akrobatikk i trygge omgivelser. Passer for barn som elsker å slå hjul, stå på hender og ønsker å utfordre seg selv.

JAZZ
Jazz er en gøy danseform som passer for de alle fleste. Timene bygges opp med oppvarming, trinn over gulvet og koroegrafi som kan være tradisjonell jazz, lyrisk eller street. Timene passer for barn fra 6 år, ungdom og voksne.

MODERNE/ CONTEMPORARY
Moderne er samtidsdans og stilene som undervises avhenger av pedagogen, enten det er release teknikk eller mer kreativ og skapende arbeid. Timene passer for 12 år og oppover.

HIP HOP
Vi tilbyr timer i "old school" hip hop for barn fra 6 år, ungdom og voksne.

STREETKIDZ OG STREETMIX
Timene inkludere både triks og dans og blande elementer fra det urbane dansestil. Streetkidz er for barn fra 4- 6 år og streetmix fra 7 år og oppover.

MUSIKAL
Vi har mini musikal for barn fra 4- 8 år og musikal junior for barn fra 9-12 år. Timene passer for de som elsker å synge og danse.

STEPP
Dette tilbud er for elevene fra 11 år og oppover. Stepp er en fantastisk morsom danseform med masse rytme og utfordringer!

SELSKAPSDANS
Ta med deg partner og lære dere blant annet vals, tango, quick step mm. Timene er lagt opp for par. Vi har både nybegynner og videregående kurs.

BALLET FIT
Ballet fit er rettet mot elever som danse klassisk ballett fra grad 5 og oppover.  Vi bruker bl.a pilates ball til trening for å utvikle og stryke den klassisk teknikken. Timene er basert på Progressing Ballet technique (PBT) og øvelse fra The ballet blog (Lisa Howell)

YOGA
Yoga timene hos oss passer for alle uansett nivå eller ferdigheter.


2020 © Sharrons Dansestudio