iDANCE MED TOMOS YOUNG
iDANCE MED TOMOS YOUNG

Sharrons Dansestudio startet i vår nye inklusive danseklasse med Tomos Young som pedagog.

Tilbudet "iDANCE" er egnet for alle som ønsker å danse uansett fysiske hemninger. Tomos har bred erfaring fra dans med handikappede og vil tilpasse klassene etter deltakernes behov.  Alle som melde seg på klassene vil også kunne deltar i elev forestilling i mai i Kilden.

 

PRAKTISK INFO:

KURS 072A : MANDAGER 15.15-16.15Lokaler:
Vi holder til i Dronningensgate 30, 4610 Kristiansand. (tidl Norges bank). Vi har for tiden ikke handikapp toalett dessverre. (Dette er under planlegging.) Men det er rampe inn til lokalene.


Pris:
1875,- pr deltaker for 15 ukers kurs

Påmelding via https://sha-booking-v2.appspot.com

 

LITT OM TOMOS

Tomos er født i Storbritannia og oppvokst i Frankrike. Etter å ha fullført sin Baccalaureat, begynte han på Doreen Bird College i London hvor han utdannet seg til en BA i dans og musikkteater. Han begynte så i Labans postgraduate danse kompani "Transitions".

Tomos meldte seg inn i det inkluderende danseselskapet Stopgap dance Company, og begynte å utvikle sine ferdigheter innen inkluderende praksis; først som danser og deretter som lærer og koreograf.  Han har turnert med forestilling "Utstilling" laget av Stopgap medlemmer.  Arbeidet i kompaniet gjorde det mulig for teaterkunst å være tilgjengelig og inkluderende for alle funksjonshemmede og ikke-funksjonshemmede.

Ellers har Tomos  jobbet med koreografer som David Fielding, Leda Franklin, Scarlet Perdereau, blant andre og kompanier som Non such dance, Interdigitalis.

Tomos har koreografert og  utviklet arbeid for det inkluderende dansekompaniet InterDanse i Frankrike. 

I Norge har Tomos jobbetved Haugesund Teater om Amanda-tiden Haugesund og Helter, det Oslo-baserte selskapet Kari Hoaas "On the desperate edge of now".

I Kristiansand er han tilknyttet Kilden Teater og Konserthus, og har spillt rolle som Terje Vigen i Fjæreheia samt danser i Peer Gynt, Gutta i Juletrehuset, Lik go Del, Fruen fra havet og Kristiansand nå.
2020 © Sharrons Dansestudio