Startklinikken


Startklinikken ønsker å være en opplagt samarbeidspartner ved idrettsmedisinsk problemstillinger. Ambisjonen er at det skal være kort vei fra lege og diagnostisering til hensiktsmessig trening med fysioterapeut. Ved å sørge for riktig progresjon i opptreningen, vil skadeperioden forkortes og sjansene for re-skade reduseres.

Vi holder til på Sparebanken Sør Arena, har kort ventetid og hovedsakelig timer på ettermiddag- og kveldstid, slik at man ikke skal måtte ta seg fri fra skole eller jobb.

Våre behandlere har ikke tilskuddsordning gjennom det offentlige og du må derfor betale timen i sin helhet. Dette innebærer imidlertid at du ikke trenger henvisning fra fastlege for å kunne bestille time, verken hos fysioterapeut eller legespesialist.

Startklinikkens behandlere har lang fartstid med aktivitetsrelaterte plager og problemstillinger. Vi har allerede hatt dansere fra Kildens produksjoner inne til behandling, samt at spesielt Anders Östling også tidligere har jobbet med flere dansere fra byens ulike dansestudioer. Hos oss skal du være trygg på at du vil få en kvalifisert vurdering av problemstillingen din, samt at du skal unngå unødvendig ventetid i rehabiliteringen.

Hvis du allerede har en diagnose eller problemstillingen er relativt opplagt (f.eks. en muskelstrekk, et overtråkk, hjelp med opptrening etter operasjon, o.l.), kan du bestille time direkte hos fysioterapeut. Hvis problemstillingen din krever grundigere undersøkelse og utredning, anbefaler vi deg å bestille en legetime før trening med fysioterapeut starter.

Jørgen Rostrup - Fysioterapeut

Jobber til daglig som medisinsk leder og fysioterapeut for IK Start. Tidligere arbeidserfaring som fysioterapeut fra Sørlandets sykehus, landslagstrener i orientering og treningsveileder ved Spicheren treningssenter.

Alexandra Hott - Lege, Spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering. Autorisert Idrettslege, NIMF

Jobber til daglig som overlege ved Avdeling for Fysikalsk Medisin og Rehabilitering, SSHF, og Ph.D.-stipendiat med forskningsprosjekt innen patellofemoralt smertesyndrom (fremre knesmerter). Spesiell interesse for kneskader, hofte/bekken skader, hypermobilitet og tendinopatier (belastningsskader på sener).

Anders Östling - Fysioterapeut

Fysioterapeut med flere års erfaring innen fysikalsk medisin og rehabilitering fra spesialisthelsetjenesten. Har bred erfaring med plager i hele muskel-skjelett apparatet, alt fra idrettsskader til akutte traumatiske skader og langvarige belastningslidelser. Mye av erfaringen ligger også i opptrening etter operasjoner og konservativ behandling som et alternativ til operasjon.

For medlemmer ved Sharrons Dansestudio tilbyr vi nå en spesialpris på 350 kr for behandling/trening hos fysioterapeut ved Startklinikken ut 2016.

For mer info og timebooking: www.startklinikken.no

2020 © Sharrons Dansestudio